Visita de dia

Inclou 3 seccions

Exposició

L’Edifici Central del Centre d’Observació de l’Univers acull una exposició permanent que engloba els principals àmbits del COU, per descomptat l’astronomia, però també la geologia, la fauna i la flora de l’entorn del Montsec hi tenen un paper primordial.

Planetari

Es tracta d’un planetari digital equipat amb tècniques multimèdia i d’una cúpula mòbil de 12 metres de diàmetre, que projecta un espectacle audiovisual. Podeu assistir al nou espectacle “Selecció Natural” que us portarà rere els passos de Darwin per descobrir l’origen i l’evolució de les espècies, seguit d’un reconeixement del cel de nit. També podeu assistir a l’espectacle “Galaktos”, un viatge per la Via Lactea destinat al públic infantil i familiar.

Parc de Telescopis

Es tracta de l’espai d’observació del Centre d’Observació de l’Univers on els visitants poden descobrir els diversos instruments exposats i observar el sol. Aquesta temporada 2011 proposa nous equipaments d’observació del Sol. D’aquesta manera, podeu gaudir de l’observació del “El Sol en tres colors”.

Pùblic

Tots els públics

Contacte

Parc Astronòmic Montsec
Camí del Coll d’Ares, s/n
25691 Àger
Lleida

Tél.: +34 973 455 246 | +34 973 455 096

E-mail :
info@parcastronomic.cat

Web :
www.parcastronomic.cat

Presentació detallada del soci