Cité de l’Espace

Cité de l’Espace

A cinc minuts del centre de Toulouse, la Cité de l’Espace, el parc de l’aventura espacial obre les portes a l’Univers, tant als infants com als adults. Prop de 4 milions de visitants ja s’han embarcat en un viatge complet a través de l’espai. Amb el cinema IMAX® 3D en una pantalla gegant tan alta com un immoble de sis pisos i el planetari amb una cúpula de 360º, el públic explora i esdevé el passatger privilegiat d’un viatge als confins del cosmos: immersió total garantida! Els simuladors Gyro-Extrême i AstroJump desafien les capacitats físiques dels visitants per convertir-se en astronautes; per reptar el seu sentit de l’equilibri i caminar com si fossin a la Lluna i al planeta Mart. Podreu apropar els aparells espacials a mida real: estació espacial MIR, coet Ariane 5, càpsula espacial Soyouz i admirar una veritable pedra de la Lluna. També podreu descobrir els grans principis de l’Univers i la manera com la humanitat posa en pràctica els seus coneixements: exposicions i presentacions interactives es completen per comprendre “com funciona?”. Un munt d’atraccions i d’exposicions per descobrir, evadir-se, divertir-se i compartir.
Atraccions especialment pensades per als infants! La Square des Petits Astronautes, l’Stellarium i la Base d’infants, per anar a la conquesta del cel!
El 2012, cita amb Mart! La Cité de l’Espace proposa anar a la descoberta del famós planeta vermell, veï de la Terra, on l’home potser arriba en un futur.

Els espais

Contacte

Cité de l’espace
Avenue Jean Gonord BP25855
31506 Toulouse Cedex 5
Haute Garonne

Tél.: 0 820 377 223 (0,12 € TTC/min.)

E-mail :
standard@cite-espace.com

Web :
www.cite-espace.com