Ferme des Étoiles

Presentació

La Ferme des Étoiles és una gran residència gascona, situada en el petit municipi de Mauroux, al cor del departament de Gers. La Ferme des Étoiles, ubicada sobre una línia de cresta i sota un cel particularment pur, és un espai ideal tant per meravellar-se davant les esplendors del cel com també per aprofitar els avantatges i riqueses de la regió.

Una originalitat que li ha permès que l’Associació Francesa d’Astronomia la seleccioni com una de les vuit estructures europees guardonades amb l’etiqueta "Stations de Nuit".

Disposa d’una capacitat d’allotjament de 15 persones en habitacions (categoria 3 espigues) i de 15 persones en cases de fusta, ubicades al parc durant l’estiu. El parc, la piscina, la sala de lectura... en fan un lloc d’estada agradable al cor de la natura de Gers.

A més, la Ferme des Étoiles disposa d’un material adequat i d’una gamma completa d’instruments d’observació. Està equipada amb un planetari, un laboratori fotogràfic, una biblioteca, un gran nombre de telescopis i plataformes d’observació. També disposa d’un dels prismàtics més grans del món, que ofereix imatges del cel d’una qualitat excepcional i del telescopi de 620 mm. que figura entre els telescopis amateurs més grans instal·lats a França.

Itineraris

  • Des de Fleurance, seguiu en direcció a Toulouse. Després de 500 m., gireu a l’esquerra, en direcció a Saint-Clar. A Saint-Clar, seguiu en direcció a Lavit i seguiu els cartells "Ferme des Étoiles"

Si agafeu l’autopista A62.

  • De Bordeus: agafeu la sortida 7 (Agen) i després seguiu en direcció a Auch per l’N21. Abans de Lectoure, gireu a l’esquerra cap a Saint Clar. A Saint-Clar, seguiu en direcció a Lavit i seguiu els cartells "Ferme des Étoiles"
  • De Toulouse : agafeu la sortida 8 (Valence d'Agen), i després en direcció a Saint-Clar. Al peu de Saint-Clar, gireu a l’esquerra en direcció a Lavit i seguiu els cartells "Ferme des Étoiles".

Amb tren:

  • Estació d'Auch a 27 km. de Fleurance (únicament enllaç des de Toulouse) i després en bus SNCF fins a Fleurance
  • Estació d'Agen a 45 km. de Fleurance (enllaç des de Toulouse, Bordeus, Paris…) i després en bus SNCF fins a Fleurance

Amb avió:

  • Aeroport de Toulouse/Blagnac a 85 km. de Fleurance

ATENCIÓ! LA FERME DES ÉTOILES ÉS A MAUROUX, PERÒ LES OFICINES SÓN A FLEURANCE

Contacte

La ferme des etoiles
le Corneillon
32380 Mauroux
Gers

Tél.: 05 62 06 09 76
Fax : 05 62 27 45 65

E-mail :
contact@fermedesetoiles.com

Web :
www.fermedesetoiles.com